Tulossa: Judon perusteet -koulutus & Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa!

27.10.2011

Ilmoittautuminen Judon perusteet-koulutukseen ja Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa-koulutukseen on avautunut! Tutustu alla olevista linkeistä Etelä-Suomen alueen sivuilta koulutuksiin!

Judon perusteet järjestetään 19.-20.11.2011 Järvenpäässä.
Kurssi on Judoliiton I-tason kurssi ja se on tarkoitettu ns. judokan ensimmäiseksi kurssiksi. Koulutus antaa perustiedot lajista ja sen historiasta, periaatteista ja niiden soveltamisesta harjoitteluun. Tatamilla tehtävissä käytännön harjoitteissa korostuvat judokan perusasennon hallitseminen, horjutusten suunnat, liikkuminen sekä judon perusharjoitteiden erilasiset harjoitusmuodot. Koulutuksessa laaditaan itselle tekniikkavalikoima, suunnitellaan harjoituksen osa-alueita ikäkaudet huomioiden, tehdään oma judourapolku, kirjataan oman seuran pelisäännöt sekä salin turvallisuussäännöt. Lisäksi tehdään katsaus Judoliiton asioihin sekä saadaan lyhyt info antidopingiin (ADT) kuuluvista asioista. Koulutuksen kohderyhmänä ovat keltavöiset (5.kyu) ja oranssivöiset (4.kyu) judokat. Peruskoulutus kaikille yli 12 -vuotiaille judokoille myöhempien koulutusten pohjaksi.
 
Linkki koulutuskutsuun ja ilmoittautumiseen: http://www.judoliitto.fi/alueet_ja_seurat/etela-suomi/etela-suomen_alueen_sivut/uutisia/?x466909=2599966
 
Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa järjestetään 10.-11.12.2011 Herttoniemessä Helsingissä.
Kurssi on Judoliiton I-tason ja kurssi se on tarkoitettu ns. judokan toiseksi kurssiksi. Koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tatamilla tehtävissä harjoitteissa keskitytään erityisesti liikkumisen harjoitteluun erilaisista tilanteista. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita yksilölle, parille, pienryhmälle ja suurelle ryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta. Opettamisen ja oppimisen teorian lisäksi koulutuksessa tehdään oma judokoulutuspolku. Kohderyhmänä ovat oranssivöiset (4.kyu) ja vihreävöiset (3.kyu) judokat. Peruskoulutus kaikille yli 12 -vuotiaille judokoille myöhempien koulutusten pohjaksi.
 
Linkki koulutuskutsuun ja ilmoittautumiseen: http://www.judoliitto.fi/alueet_ja_seurat/etela-suomi/etela-suomen_alueen_sivut/uutisia/?x466909=2599937