Syyskausi käynnistynyt. Aikuisten kurssille mahtuu vielä mukaan!

31.8.2012

Junnujen alkeisryhmissä ja muksujudossa ennätysmäärä vipinää. Vanhemmille tulossa vanhempainilta. Aikuisten alkeisryhmään mahtuu vielä mukaan!

Syyskausi on käynnistynyt vilkkaasti. Akagin harjoituksissa on mukana innokas ja ennätyksellinen joukko junnuja ja pikkumuksuja.

Akagi järjestää syksyn aikana vanhemmille oman vanhempainillan, jossa käydään keskustellen läpi judoon ja Akagin harjoituksiin ja toimintaan liittyviä asioita. Ajankohdasta tiedotetaan lähiaikoina. Erityisesti toivotaan, että uusien aloittavien junnujen ja muksujen vanhemmat tulisivat mukaan :)

Aikuisten alkeiskurssilla on vielä tilaa. Alkeiskurssille voivat osallistua yli 13-vuotiaat. Akagissa kannustetaan myös aikuisten kuntoilua. Aikuisten harjoitusvuoron - alkeiskurssin ja jatkokurssin - aikana maanantaisin ja keskiviikkoisin Piirosella toimii lapsiparkki, jossa lapsille varattu oma erillinen tila ja kaksi palkattua taitavaa lastenhoitajaa. Erityisesti junnujen vanhemmat huomio! Tulkaahan tatamin reunoilta harjoittelemaan!

Rohkeasti mukaan!

Mukavaa alkanutta syksyä kaikille!