Kausi käynnistynyt. Tärkeä kevätinfo!

7.1.2013

Akagin kausi on käynnistynyt 7.1. Aikuisten alkeiskurssille toivotetaan tervetulleiksi uusia aikuisia!

Tässä heti kauden alkuun muutama tärkeä infoasia:

Ensinnäkin, aikuisille järjestetään alkeiskurssi, joten uudet aikuiset (yli 13-vuotiaat) tervetuloa mukaan! Harjoitukset ma ja ke klo 18.30-20.00. Harjoitusten aikana valvottu lapsiparkki.

Tammikuun 20. päivä kisataan kauden ensimmäinen Junnu-cup, jonka ilmoittautumislista ilmestyy Piiroselle lähiaikoina. Lisäinfoa Kari Rannalta!

Samana viikonloppuna 27.1 värivöisille vyökoe, johon kokeeseen osallistuvat kutsutaan erikseen. Vyökoepäivänä 27.1 muksujudo on peruttu.

Lauantain jatkojunnuryhmä on muuttunut vapaaharjoitteluvuoroksi vähäisen innostuksen vuoksi.

Kevättalven aikana järjestetään taas tutuksi käyneitä ja suosittuja koko perheen yhteisiä treenejä. Näistä ilmoitellaan erikseen! Kaikki vanhemmat mukaan!

Hiihtolomaa vietetään Etelä-Suomen koulujen mukaan viikolla 8, jolloin ei ole ohjattuja harjoituksia! Muksuryhmän harjoitukset ovat peruttu siten 17.2 sekä 25.2. Pääsiäisviikonloppuna 29.3- 1.4 ohjatut harjoitukset ovat myös peruttu. Muita peruutuksia voi myös tulla Piirosen muun käytön vuoksi, mutta näistä ilmoitetaan sitä mukaa, kun saamme infoa Järvenpään Liikuntapalveluista. Seuratkaa siis nettisivuja!

Ja sitten junnujen harjoituksia koskeva yleinen asia. Ryhmät ovat tänä vuonna poikkeuksellisen suuret. Mukavaa kun on iso joukko tatamilla! Muistetaanhan, että kaikilla on oltava treenirauha ja kiusaamistahan meillä ei sallita ollenkaan: tatamilla käyttäydytään kunnioittavasti kavereita kohtaan ja riehumisen sijaan keskitytään harjoittelemaan, ohjaajia kuunnellaan ja ohjeita noudatetaan :)

Mukavaa ja reipasta alkanutta treenikautta!