Junnu-Cup 24.1 2016

28.12.2015

Akagi järjestää Etelä-Suomen alueen Junnu-Cupin vuoden 2016 ensimmäisen osakilpailun

Junnu-Cup tulossa!

 

Akagin junnut osallistuvat taas isona joukkona kisoihin. Ilmoittautumislista tulee Piiroselle ja hoidetaan vetäjien kautta. Lisää tietoa tulossa heti treenien käynnistyttyä.

 

Talkooporukkaa kisoihin!

 

Tammikuun lopussa Akagi on ollut perinteisesti järjestämässä Etelä-Suomen alueen juniori judokoiden junnucupin ensimmäisen osakilpailun. Osallistujia on ollut yleensä yli 200. Junnu-Cup on seuramme ainoa isompi talkooponnistus, jonka tuotot käytetään suoraan seuran toimintaan kuten salivuokriin, junnujen kisamaksuihin jne. Junnu-cupin idea on, että judokat saavat mukavan mahdollisuuden harjoitella kilpailemista. Samalla uusille tuomareille ja kisajärjestäjille hyvä paikka nähdä ja oppia kisaorganisointia.
 

Laita päivämäärä kalenteriin ja tule mukaan talkooväeksi. Jos olet ensikertalainen, opit nopeasti ja päivä on mukava kokemus kaikin puolin, joten arkailla ei kannata :) Tehtäviä on mm. ilmoittautumisten vastaanotto, punnitus, pistepöytien takana toimiminen, keittiötehtävät ja ihan yleisen fiiliksen ylläpito. Ja jos ei pääse paikalle, on jo perinteeksi ja suosituksi käynyt mokkapalojen leipominen. Näitä on saatu kahviossa hyvin kaupaksi :)
 

Talkoot alkavat 23.1 lauantainta kello noin seitsemältä illalla (tarkempi aikataulu tulee vielä) tatamin roudauksella. Varsinainen kisapäivätalkoo käynnistyy sunnuntaina noin kahdeksalta (paitsi keittiöryhmä aiemmin), jolloin kilpailijoita alkaa tulla ilmoittautumaan ja punnitukseen. Päivä päättyy tatamin roudaukseen noin 16.00 ja loppusiivoukseen.
 

Laittakaa tietoa suoraan Riitalle (riittakoo@gmail.com) jos pääset paikalle/leivot myytävää kahvioon!
 

Tarkempi aikataulu ja tehtäväohjeet jne. tulevat sitten lähempänä kisoja!