Uudet kurssit käynnistyvät syksyllä 2016

20.5.2016

Uudet alkeiskurssit aikuisille ja junnuille käynnistyvät elokuussa 2016. Muksujudoon otetaan myös uusia muksuja! Ilmoittautuminen alkanut.

Uudet kurssit käynnistyvät 22.8 alkaen. Tässä tarkempaa tietoa alkeiskurssien ja muksujudon aikataulusta.

Junnujen alkeiskurssit (syksy-kevät) 8-vuotta täyttäneille/vuonna 2016 täyttäville alle 13-vuotiaille (Alle -8-vuotiaille, eskari-ekaluokkalaisille järjestetään muksujudo sunnuntaisin). Harjoitukset järjestetään ma ja ke 17.30-18.30 22.8 alkaen.

Aikuisten alkeiskurssit (syksyn kestävä) yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille ti ja pe 17.30-19.00 23.8 alkaen. Mukaan mahtuu varmasti. Akagissa aikuisten treeneissä on paljon kuntojudokoita, joille pääasia ei ole hampaat irvessä vääntäminen, vaan mukava liikuntaharrastus, joka sopivasti vielä kohottaa kuntoa ja kehittää myös itsepuolustustaitoja. Alkeiskurssin kautta saa itselleen mukavan harrastuksen, jossa voi edetä kukin omalla tavallaan. Judo sopii varmasti kaikille! Perheellisiä helpottaa jatkoryhmissä ma ja ke järjestettävä lapsiparkki, jossa kaksi ohjaajaa paikalla lasten kanssa erillisessä tilassa.

Muksujudoryhmä 6 -  noin 7 -vuotiaille käynnistyy sunnuntaina 28.8. Muksujen harjoitusaikaa siirretään hieman myöhemmäksi, eli harjoitukset pidetään 15.30-16.30. Muksuryhmän ehdoton alaikäraja tulevana kautena on 6-vuotta 2016 täyttävät, eli on tarkoitettu eskari-ekaluokkalaisille, halutessaan 8-vuotiaatkin voivat vielä osallistua muksujudoon. Viime vuonna aloittaneet alle 8-vuotiaat voivat jatkaa ryhmässä, 8-vuotta täyttävät/täyttäneet siirtyvät junnujen alkeiskurssille :)

Huom! Junnujen alkeiskurssin ikärajaa on nostettu hieman ylöspäin, jotta saamme hieman tasaisemman alkeisjunnuryhmän. Lisäksi ekaluokkalaiset ovat usein vielä niin pieniä, että koulupäivän jälkeen kahdet treenit arkisin väsyttävät ja on vaikea keskittyä. Alle 8-vuotiaille järjestetään muksujudo sunnuntaisin.

Varusteiksi riittää alkuun verkkarit. Pukutilaukset tehdään yhdessä.

Aikuisten alkeiskurssille mahtuvat kaikki. Junnujen alkeiskurssille ja muksuryhmään on rajattu osallistujamäärä ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan päässeille alkeisjunnuille ja muksuille ilmoitetaan viimeistään 12.8 mennessä.

Kurssihintoihin voi tutustua tästä.

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ