12-13.11 viikonloppuna Piirosella Judon OOP-koulutus

7.11.2016

Huomio, Akagin oranssi- vihreävöiset!!! ÓOP-kurssi kuuluu judopolkuun, jos sinulla ei ole se vielä suoritettuna, niin vielä ehtii ilmoittautua kurssille. Kurssi on oltava suoritettuna ennen sinisen vyön koetta! Osallistujat huolehtivat itse maksusta.

Etelä-Suomen judo ry järjestää Judon perusteet nuorille- sekä oppimisen ja opettamisen perusteet-koulutukset vielä tänä vuonna. Kartoitattehan pikaisesti koulutustarpeenne.

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa 12.-13.11.2016, Järvenpää

Huom! Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 7.11.2016. Koulutuskutsu ja ilmoittautuminen osoitteessa: https://etelasuomenjudo-fi.directo.fi/koulutus/oppimisen-ja-opettamisen-peruste3/


Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita koulutusryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta. Opettamisen ja oppimisen teorian lisäksi koulutuksessa tehdään oma judokoulutuspolku ja lisäksi tehdään katsaus Judoliiton asioihin sekä perehdytään ADT -asioihin. Koulutus painottuu tatamiharjoitteluun.

OOP tulee olla käytynä ennen sinisen vyön suorittamista. Kurssilaisen tulee olla vähintään oranssivöinen, 12 vuotta täyttänyt ja mielellään Judon perusteet -koulutuksen käynyt.