MUISTUTUS OOP-kurssista Piirosella 18.-19.3

13.3.2017

Oletko menossa sinisen vyön kokeeseen? OOP-kurssille mars! Ilmoittaudu heti!

 

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa 19.-18.3. Järvenpää. Kutsu ja ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.etelasuomenjudo.fi/koulutus/oppimisen-ja-opettamisen-peruste/. Huom! Ilmoittautuminen loppuu tiistaina 14.3.


Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita koulutusryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta. Opettamisen ja oppimisen teorian lisäksi koulutuksessa tehdään oma judokoulutuspolku ja lisäksi tehdään katsaus Judoliiton asioihin sekä perehdytään ADT -asioihin. Koulutus painottuu tatamiharjoitteluun.

OOP tulee olla käytynä ennen sinisen vyön suorittamista. Kurssilaisen tulee olla vähintään oranssivöinen, 12 vuotta täyttänyt ja mielellään Judon perusteet -koulutuksen käynyt