Uudet alkeiskurssit käynnistyvät jälleen elokuussa 2017

29.5.2017

Tule mukaan mukavan harrastuksen pariin! Syksyllä 2017 alkavat junnujen ja aikuisten alkeiskurssit tuttuun tapaan.

Uudet kurssit käynnistyvät 21.8 alkaen.

Junnujen alkeiskurssit (syksy-kevät) 8-vuotta täyttäneille/vuonna 2017 täyttäville alle 13-vuotiaille. Harjoitukset järjestetään ma ja ke 17.30-18.30 21.8 alkaen. Junnujen alkeiskurssi kestää kevääseen asti ja päättyy keväällä järjestettävään vyökokeeseen.

Aikuisten alkeiskurssit (syksyn kestävä) yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille ma ja ke 18.30-20.00 alkaen 23.8. HUOM! Aika on muuttunut aikaisemmin ilmoitetusta. Mukaan mahtuu varmasti. Akagissa aikuisten treeneissä on paljon kuntojudokoita, joille pääasia ei ole hampaat irvessä vääntäminen, vaan mukava liikuntaharrastus, joka sopivasti vielä kohottaa kuntoa ja kehittää myös itsepuolustustaitoja. Aikuisten alkeiskurssi kestää syyskauden.

Alkeiskurssin kautta saa itselleen mukavan harrastuksen, jossa voi edetä kukin omalla tavallaan. Judo sopii varmasti kaikille!

Varusteiksi riittää alkuun verkkarit. Pukutilaukset tehdään yhdessä.

Aikuisten alkeiskurssille mahtuvat kaikki mukaan. Junnujen alkeiskurssille on rajattu osallistujamäärä ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmottautumisia otetaan vastaan niin kauan, kun ryhmään mahtuu.

Tervetuloa mukaan!
 

Ilmottautumaan pääsee TÄSTÄ