Akagilaiset kävivät kisaamassa Kirkkonummella

22.11.2021


Startti Cup 4-2021 kisattiin 20.11.

Vaikka Startti Cup-kisan järjestysnumero on vuoden neljäs, oli se kuitenkin tämän vuoden ensimmäinen. Kolme ensimmäistä on jouduttu perumaan koronapandemian vuoksi.
Itse asiassa edellinen järjestetty Startti Cup kisattiin Akagin salilla vuoden 2020 tammikuussa, minkä jälkeen aloittelijoiden kisa-aktiviteetit ovat olleet seisahduksissa viime lauantaihin saakka.

Niinpä oli hienoa todeta, että seurastamme oli kisaamaan halukkaita oikein mukava porukka. Tatamia tömpsyttelivät junnuista Otto Hänninen, Alexander Mityagin ja Juho Suominen. Aikuisten sarjoihin osallistuivat Tapio Knuuti ja Markus Nenonen.
Hienosti ja rohkeasti matsanneista judokoistamme parhaiten pärjäsi Otto, joka pokkasi sarjastaan pronssia. Juho oli sarjassaan neljäs ja Alexander viides. Onnittelut kaikille!
Ottelijoita oli paikan päällä ohjaamassa Kari Ranta. Tuloksiin voi käydä tutustumassa Judoliiton Judoshiaista, klikkaamalla tästä.

Ottelijoidemme lisäksi tatamilla nähtiin myös miehiä mustissa takeissa, eli tuomarinäyttökoettaan suorittanut Vesa Väisänen sekä 15 vuotta kilpailusuorituksia arvioinut Risto Karvonen. Vesa läpäisi kokeen hienosti ja sai rinnukseensa kiinnitettäväksi tuomarilätkän ja kaulaansa tuomarikravatin. Onnittelut myös hänelle!

Kuvat Kari Ranta ja Risto Karvonen