Akagin kauden päättäjäiset olivat salilla 30.5.

1.6.2022Junnut, aikuiset ja vanhemmat pääsivät yhdessä tatamille

Maanantaina 30.5. pidettiin Piirosella kevätkauden päättäjäistreeni, jossa mukana olivat niin junnut kuin aikuiset sekä halukkaat vanhemmat.
Vesa ja Kari pitivät lystin, mukavasti hiostuttaneen rupeaman, jonka jälkeen oli kaffen, mehun, pullan ja karkkien vuoro. Satu oli laittanut pöydän koreaksi.

Kahvittelun yhteydessä palkittiin pitkän eli korona-ajan mittaisen tauon jälkeen taas vuoden junnu ja vuoden aikuinen.
Junnujen kiertopokaalin sai tällä kertaa Otto Hänninen.
Aikuisten vuoden mittaisesta katanan säilytyksestä käytiin lopulta arvonta kahden tasavertaisen judokan kesken ja voittajaksi selvisi Markus Nenonen.
Onnittelut heille!

Akagilaiset ovat toukokuun loppupuolella korottaneet myös vyöarvojaan ja keltaisella vyöllä voivat judogin takin sitoa junnut Amelia Komulainen, Eveliina Lehtineva, Elias Lehtonen ja Lenni Seidler sekä aikuisista Mikko Olin
Aikuisista oranssin vyön käyttäjiksi suoriutuivat Tapio Knuuti ja Markus Nenonen. Vihreän vyön suoritti aikuisista Roni Gorell.
Onnittelut heille niinikään.

Akagin treenit jatkuvat aikuisten osalta Juhannusviikon puoliväliin asti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30. Myös junnut voivat harjoituksiin osallistua, jos tulevat parin kanssa.

Kesätauon jälkeen harjoitellaan jälleen elokuussa. Syyskauden vuoroista ilmoitellaan näillä sivuilla ja Sporttiksen kautta lähempänä ajankohtaa.

Mahtavaa kesää kaikille!