Aikuisten alkeiskurssiohjelma

Aikuisten alkeiskurssit:

Alkeiskurssiryhmä harjoittelee syksyllä -21 maanantaisin klo 19.30-21.00 ja keskiviikkoisin klo 18.30-20.00.

Kurssilla opetellaan turvallista kaatumista (ukemi), perustekniikoita käsi-, lonkka- ja jalkaheitoista sekä erilaisista hallintatekniikoista (sidonnat).
Alkeiskurssi päättyy vyökokeeseen kauden päätteeksi. Vyökokeeseen pääsy edellyttää aktiivista osallistumista alkeiskurssin harjoituksiin.
Tämän jälkeen aikuiset siirtyvät ma ja ke jatkoryhmiin.

Jatkoryhmissä harjoittelee monen tasoista judokaa ja pääpaino sielläkin kuntojudolla. Kilpailuorientoituneillekin on hyvät mahdollisuudet treenata omalla tasollaan. Lisäksi voi osallistua alueen muiden seurojen sekä Etelä-Suomen judo ry:n järjestämiin harjoituksiin.

Alkuun riittää varusteeksi verkkarit/collegehousut (ilman vetoketjuja), t-paita ja sandaalit sekä pyyhe (jalat pestään aina ennen treenejä, tatamilla ollaan paljain jaloin).
Pitkän tukan sitomiseen tarkoitetuissa ponnarilenkeissä ei saa olla kovia metalli- tai muoviosia ja korvakorut sekä muut lävistykset on otettava pois harjoitusten ajaksi. Korvikset voi myös teipata niin, ettei itselle tai kaverille aiheudu niistä vammoja. Mahd. hammasraudat tulisi peittää esim. apteekista saatavilla suojilla.

Vetäjinä Marika Ahonen, Kari Ranta, Ali Öhman ja Risto Karvonen.

Judo sopii kaikille ja on erittäin hyvä kuntoilumuoto.

Tervetuloa mukaan ja tuo kaverisikin!

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ!