Junnujen alkeiskurssiohjelma

Junnujen alkeiskurssi aloitetaan aina elokuussa ja se kestää seuraavan syys- ja kevätkauden. Alkeiskurssi päättyy toukokuun lopulla keltaisen vyön kokeeseen. Kurssin varrella suoritetaan väliasteita, eli "natsoja".

Kevään vyökokeeseen pääsy edellyttää aktiivista osallistumista viikkoharjoituksiin. Jos haluaa edetä rauhallisemmin, vyökokeeseen voi mennä myöhemmin.

Junnujen alkeiskurssit:

Kuluvana vuonna 8-12 vuotta täyttävät: harjoitukset maantaisin ja keskiviikkoisin 17.30-18.30.

Alkeiskurssilla aloitetaan judon alkeista (salikäytös, hygienia, ukemi eli kaatuminen, perusheitot ja -sidonnat) koulutettujen vetäjien turvallisessa ohjauksessa.

Alkuun riittää varusteeksi verkkarit/collegehousut (ilman vetoketjuja), t-paita ja sandaalit sekä pyyhe (jalat pestään aina ennen treenejä, tatamilla ollaan paljain jaloin).
Pitkän tukan sitomiseen tarkoitetuissa ponnarilenkeissä ei saa olla kovia metalli- tai muoviosia ja korvakorut sekä muut lävistykset on otettava pois harjoitusten ajaksi. Korvikset voi myös teipata niin, ettei itselle tai kaverille aiheudu niistä vammoja. Mahd. hammasraudat tulisi peittää esim. apteekista saatavilla suojilla.

Vetäjinä toimivat Marika Ahonen, Kari Ranta, Ali Öhman ja Risto Karvonen

Alkeiskurssille pääsee ilmoittautumaan tästä.

Alkeisjunnuryhmän harjoituksista ei ole menoa ja meininkiä puuttunut.