Suomisport ohje

Suomisportiin MAKSETAAN VAIN Akagin jäsenmaksu, joka on käytännössä judossa vaadittava vakuutus. Jäsenmaksu pitää olla maksettuna, koska ilman vakuutusta ei voi harjoitella!

Seura ei vastaa ilman vakuutusta harjoituksiin tai kilpailu-, leiri- yms. tapahtumiin osallistuvan henkilön mahdollisista lääkäri- tai sairaanhoitokuluista tai ansionmenetyksistä.
Vakuutuksen voimassolokausi on vuosittain 1.9. - 31.8.

Jäsenet kirjautuvat Suomisportiin joko sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerollaan ja samalla käyttäjä ylläpitää omia tietojaan.

Jäsenmaksu maksetaan Suomisportiin alla olevan ohjeen mukaan.
Alaikäisten jäsenten puolesta kirjautuu huoltaja ja täyttää juniorin tiedot siten, että jäsenyys kirjautuu juniorin nimiin.
Alaikäisen kohdalla tietoihin merkitään alaikäisen oma sähköpostiosoite/puhelinnumero. Jos niitä ei ole, jätä kyseiset kohdat tyhjiksi. Suomisportiin kirjataan myös suoritetut vyöt ja koulutukset.

  • Kirjaudu sisään Suomisporttiin.
  • Yläpalkista valitse ’Ostamaan’
  • -> ’Mitä olet ostamassa? -> Valitse ’Jäsenyyksiä liikkujille’
  • -> ’Jäseneksi seuraan’? -> Jos olet vanhempi/huoltaja, valitse ’Lapselleni’. Jos ostat itsellesi, valitse 'Itselleni'.
  • -> ’Mihin seuraan haluan liittyä’? -> Klikkaa ’Hae seuraasi’ ja valitse Akagi.
  • -> ’Valitse seuraavaksi sinulle sopiva jäsenyys’ -> Valitse näkyvissä olevista kahdesta Judovakuutuksesta se vaihtoehto, joka sopii lapsen tai itsesi syntymäaikaan.
  • -> Seuraavana valitse haluamasi maksutapa ja sivun alalaidassa käy tsekkaamassa ja hyväksymässä Akagin säännöt ja rekisteriseloste. Rastita kaikki kolme kohtaa, jotta pääset maksamaan.
  • -> Saaja on Maksuturva Group Oy ja viestikenttään tulee viesti ”Suomen Olympiakomitea ry”

Huom! Jos yrität ostaa vakuutuksia (= lisävakuutus/-lisäturva, mikä on tarkoitettu lähinnä kilpailijoille), niin se ei onnistu ennen kuin olet ostanut jäsenyyden.

Tiedot ja  tuoteselosteet vakuutuksista löytyvät klikkaamalla tästä.

HUOM! JÄSENMAKSUN LISÄKSI TULEVAT KAUSI-, GRADUOINTI-, VARUSTE- YM. MAKSUNSA AKAGILAISET MAKSAVAT NORMAALISTI PANKKIIN!
Seuranhallintajärjestelmä Sporttiksesta lähetetään niistä lasku sähköpostiin.