Suomisport ohje

Akagilaiset maksavat kausi- (eli harjoittelu-) sekä graduointi- ja tarvikemaksunsa normaalisti pankkiin sähköpostiinsa seuranhallintajärjestelmä Sporttiksesta lähetettävällä laskulla.

 

Suomisportiin MAKSETAAN VAIN Akagin jäsenmaksu, joka on käytännössä judossa vaadittava vakuutus. Maksu pitää olla maksettuna, koska ilman vakuutusta ei voi harjoitella!
Seura ei vastaa ilman vakuutusta harjoituksiin tai tapahtumiin osallistuvan henkilön mahdollisista lääkäri- tai sairaanhoitokuluista tai ansionmenetyksistä.
Vakuutuksen voimassolokausi on vuosittain 1.9. - 31.8.

Jäsenet kirjautuvat Suomisportiin joko sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerollaan ja samalla käyttäjä ylläpitää omia tietojaan.
Suomisportiin kirjataan myös suoritetut vyöt ja koulutukset.

Alaikäisten jäsenten puolesta kirjautuu huoltaja ja täyttää juniorin tiedot siten, että jäsenyys kirjautuu juniorin nimiin.

Huoltaja! Tutustu pikaohjeeseen. Alaikäisen kohdalla tietoihin pitää merkitä alaikäisen oma sähköpostiosoite/puhelinnumero. Jos niitä ei ole, jätä kyseiset kohdat tyhjiksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenille.

Pikaohje Suomisporttiin rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen (.pdf).

HUOM! Kun ostatte Suomisportissa jäsenyyden, klikatkaa välilehteä "Liity jäseneksi seuraan" ja valitse Akagi, Järvenpää.
Älä anna paikkakunnan Halkia hämätä :-) Halkia näkyy paikkakuntana koska seuran puheenjohtaja asuu siellä. Välilehti "Osta lisenssi" johtaa vapaaehtoisen lisäturvavakuutuksen ostoon (ks. vakuutukset alla). Lisäturvavakuutus on voimassa vasta kun olet ensin Akagin jäsen.

Jäsenyyteen liittyvän vakuutuksen tuoteseloste.
Samalta sivulta löytyy myös lisäturvavakuutuksen tuoteseloste ja pikaohje lisäturvavakuutuksen ostamiseen. Lisäturva ostetaan myös Suomisportin kautta.

Jos jäsenmaksun maksaa viimeistään 10.10. on vakuutus voimassa 1.9 alkaen.