Suomisport ohje

Judoliitto otti käyttöön uuden jäsenrekisterijärjestelmän Suomisportin 1.9 alkaen. Jäsenet kirjautuvat Suomisportiin joko sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerollaan. Jäsen-, kausi- ja kurssimaksut ostetaan Suomisportista ja samalla käyttäjä ylläpitää omia tietojaan. Jatkossa Suomisportiin kirjataan myös suoritetut vyöt ja koulutukset. Seura pystyy myös lähettämään tapahtumakutsuja Suomisportin kautta (esim. graduointi, pikkujoulu ym.).

Alaikäisten jäsenten puolesta kirjautuu huoltaja ja täyttää juniorin tiedot siten, että jäsenyys kirjautuu juniorin nimiin.

Huoltaja! Tutustu pikaohjeeseen. Alaikäisen kohdalla tietoihin pitää merkitä alaikäisen oma sähköpostiosoite/puhelinnumero. Jos niitä ei ole, jätä kyseiset kohdat tyhjiksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenille.

Pikaohje Suomisporttiin rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen (.pdf).

Jäsenyyden ostossa on valittavissa 4 eri vaihtoehtoa ryhmäsi mukaan:

  • Junioreiden alkeiskurssilaisille tuote ”Alkeiskurssi juniorit” (258 euroa)

  • Aikuisten alkeiskurssilaisille tuote ”Alkeiskurssi aikuiset” (168 euroa)

  • Vanhoille jäsenille, jotka käyvät aikuisten harjoituksissa, valitse ”Jäsenmaksu + syksyn kausimaksu aikuiset” (yht. 168 euroa)

  • Junioreille, jotka käyvät jatkojunioreiden harjoituksissa, valitse ”Jäsenmaksu + syksyn kausimaksu juniorit” (yht. 168 euroa)

HUOM! Kun ostatte Suomisportissa jäsenyyden, klikatkaa välilehteä "Liity jäseneksi seuraan" ja valitse Akagi, Järvenpää. Älä anna paikkakunnan Halkia hämätä :-) Halkia näkyy paikkakuntana koska seuran puheenjohtaja asuu siellä. Välilehti "Osta lisenssi" johtaa vapaaehtoisen lisäturvavakuutuksen ostoon (ks. vakuutukset alla). Lisäturvavakuutus on voimassa vasta kun olet ensin Akagin jäsen.

Jäsenyyteen liittyvän vakuutuksen tuoteseloste. Samalta sivulta löytyy myös lisäturvavakuutuksen tuoteseloste ja pikaohje lisäturvavakuutuksen ostamiseen. Lisäturva ostetaan myös Suomisportin kautta.

Jos jäsenmaksun maksaa viimeistään 10.10 on vakuutus voimassa 1.9 alkaen.

 

Erikoistapaukset

 

Muutamissa erikoistapauksissa laskutus ei onnistu Suomisportin kautta. Ota tällöin yhteyttä laskutukseen laskutus@akagi-judo.net Neuvoja voi kysyä myös tatamilla seuran sihteeriltä Marika Ahoselta tai jäsenrekisterin hoitajalta Kari Rannalta

Erikoistapaukset, jolloin lasku hoidetaan vanhanaikaisesti:

  • olet oikeutettu perhealennukseen. Perhealennus on 25 €, se vähennetään kausimaksusta ja se annetaan toisesta perheenjäsenestä alkaen

  • maksun suorittaa jokin muu taho kuin jäsen itse tai alaikäisen vanhempi

  • lasku maksetaan osissa