Ohjeita uusille kurssilaisille

Tietoa judosta!

 

Lämmittelyä ennen harjoituksia

Tervetuloa judoharrastuksen pariin!

Sivuiltamme löydät paljon judoon liittyvää materiaalia - tähän on koottu erityisesti uusia kurssilaisia koskevia ohjeita. Judo on monipuolinen kamppailulaji, joka sopii kaiken ikäisille miehille, naisille, tytöille ja pojille.
Judo on kilpaurheilun ohella myös erinomainen kuntourheilulaji. Judon aloittaminen ei vaadi mitään erityisiä taitoja tai ominaisuuksia. Judossa edistyminen on täysin jokaisesta itsestään kiinni. Tarvitaan vain hieman reipasta mieltä uskaltautua alkeiskurssille!

Alkeiskurssilla aloitetaan judon alkeista Taidot ja kunto kehittyvät vähitellen kurssin aikana. Kursseille ilmoittaudutaan paikan päällä. Varustuksena on alkuvaiheessa t-paita ja veryttelyhousut. Pari ensimmäistä harjoituskertaa ovat lajiin tutustumista ja vasta sen jälkeen tehdään pukutilaus.

Judo on edullinen urheilulaji. Jäsen- ja kurssimaksun lisäksi alkuvaiheessa joutuu ostamaan judogin, eli judopuvun. Puku maksaa junnuilla noin 40 euroa ja aikuisilla noin 50 euroa. Hinta riippuu judogin koosta. Seura tekee puvuista yhteistilauksen kurssin alkuvaiheessa. Alkeiskurssi päättyy vyökokeeseen. Kurssien ym. voimassa oleviin hintoihin voit tutustua täällä.

 

TÄRKEÄÄ! Jäsen- ja kurssi-/kausimaksu on maksettava, jos aikoo käydä harjoituksissa. Ilman maksettua jäsenmaksua vakuutus ei ole voimassa, joten huolehdithan ilmoittautumisen jälkeen kaikkien maksujen maksamisesta eräpäivään mennessä!
Jäsenmaksu/vakuutus maksetaan Suomisportiin (ohjeet löytyvät täältä). Muista maksuista lähetetään lasku sähköpostiin.

Judoharrastuksen voi aloittaa aikuisenakin. Judo on tehokas kuntoilumuoto.